131 FIRE 6 februari 2022.jpg

Wie zijn we?

Goeie vraag! We kunnen ons omschrijven als een "bende talentvolle acteurs met een passie voor theater die elk seizoen het beste van zichzelf geven". Naast onze acteurs kunnen we rekenen op een hoop onmisbare vrijwilligers die elke productie paraat staan om alles in goede banen te leiden. Zonder hen is er geen theater, geen seizoen, ... Het reilen en zeilen van ons gezelschap wordt aangestuurd door een Raad van Bestuur...

Raad van bestuur

Marleen Verhaegen, voorzitster HKT

Een vaste waarde binnen het Heists Kamertoneel. Marleen staat aan het roer van deze creatieve ploeg. Ze waakt er over dat iedereen het binnen ons gezelschap naar z'n zin heeft. Daarnaast neemt ze de leiding over het bestuur van het Heists Kamertoneel. Een creatieve bende orchestreren met een goei portie energie en volle overgave... zo kennen we haar! 

Willy Wouters, penningmeester

Willy, dat is de man van de centen. Hij houdt nauwlettend in het oog wat er binnen komt en wat er buiten gaat. Een administratief wonder met heel wat toneelervaring. Het aantal stukken waarbij hij op de planken stond, kan je amper op 4 handen tellen. Kom je hem tegen op een avond in ons theater, dan kan hij je met veel plezier wat meer tekst en uitleg geven over de geschiedenis van ons gezelschap.

Cynthia Van den Brande, secretaris/reservaties

Cynthia ontfermt zich elk jaar over de jongste leden binnen ons gezelschap: de SHAKE. Onze jeugdproductie brengt jaarlijks een voorstelling van topniveau. Daarnaast kunnen we op Cynthia rekenen om onze reservaties in goede banen te leiden. De kans is groot dat u haar warme stem aan de lijn krijgt als u wenst te reserveren. Liefst online reserveren, zodat Cynthia meer kan genieten van haar 2 zonen en puppy's.

Tim Pierloz, bestuurslid/webmaster

De jongste telg van het bestuur... Online en social, dat is z'n ding. Staat heel graag op de planken, maar zit ook graag achter de laptop om u met enkele muisklikken kennis te laten maken met onze nieuwste producties. Daarnaast probeert hij voor elke voorstelling een passende affiche te ontwerpen zodat u goesting krijgt om te komen kijken.
Enne... opmerkingen over de website zijn altijd welkom :-)

Hans Verschueren, bestuurslid/chef techniek

Kabeltjes, connecties, licht, geluid,... Dankzij onzen Hans staan we nooit in het donker. Dit technisch wonder zorgt er voor dat we steeds kunnen rekenen op een adembenemende belichting en haarscherp geluid. Als hij niet achter het lichtorgel staat, vind je hem waarschijnlijk druk in de weer achter de bar.