top of page

Wie zijn we?

Goeie vraag! We kunnen ons omschrijven als een "bende talentvolle acteurs met een passie voor theater die elk seizoen het beste van zichzelf geven". Naast onze acteurs kunnen we rekenen op een hoop onmisbare vrijwilligers die elke productie paraat staan om alles in goede banen te leiden. Zonder hen is er geen theater, geen seizoen, ... Het reilen en zeilen van ons gezelschap wordt aangestuurd door Het Bestuursorgaan...

Het  Bestuursorgaan
achterkantmaan-71.jpg
74222807_2745940108995574_2326426339332063232_n.jpg
18839791_10203187315120068_6592846733638875019_o.jpg

Marleen Verhaegen, voorzitster HKT

Een vaste waarde binnen het Heists Kamertoneel. Marleen staat aan het roer van deze creatieve ploeg. Ze waakt er over dat iedereen het binnen ons gezelschap naar z'n zin heeft. Daarnaast neemt ze de leiding over het bestuur van het Heists Kamertoneel. Een creatieve bende orchestreren met een goei portie energie en volle overgave... zo kennen we haar! 

Willy Wouters, penningmeester

Willy, dat is de man van de centen. Hij houdt nauwlettend in het oog wat er binnen komt en wat er buiten gaat. Een administratief wonder met heel wat toneelervaring. Het aantal stukken waarbij hij op de planken stond, kan je amper op 4 handen tellen. Kom je hem tegen op een avond in ons theater, dan kan hij je met veel plezier wat meer tekst en uitleg geven over de geschiedenis van ons gezelschap.

Cynthia Van den Brande, secretaris/reservaties

Cynthia ontfermt zich elk jaar over de jongste leden binnen ons gezelschap: de SHAKE. Onze jeugdproductie brengt jaarlijks een voorstelling van topniveau. Daarnaast kunnen we op Cynthia rekenen om onze reservaties in goede banen te leiden. De kans is groot dat u haar warme stem aan de lijn krijgt als u wenst te reserveren. Liefst online reserveren, zodat Cynthia meer kan genieten van haar 2 zonen en honden.

Tim Pierloz, bestuurslid/webmaster

Den Tim... flamboyant, aanwezig en opgewekt! Online en social, dat is z'n ding. Staat heel graag op de planken, maar zit ook graag achter de laptop om u met enkele muisklikken kennis te laten maken met onze nieuwste producties. Daarnaast probeert hij voor elke voorstelling een passende affiche te ontwerpen zodat u goesting krijgt om te komen kijken.
Enne... opmerkingen over de website zijn altijd welkom :-)

Hans Verschueren, bestuurslid/chef techniek

Kabeltjes, connecties, licht, geluid,... Dankzij onzen Hans staan we nooit in het donker. Dit technisch wonder zorgt er voor dat we steeds kunnen rekenen op een adembenemende belichting en haarscherp geluid. Als hij niet achter het lichtorgel staat, vind je hem waarschijnlijk druk in de weer achter de bar.

Jonas De Groof, bestuurslid/social media

De jongste van deze ploeg... Kwam een paar keer kijken naar onze producties en voelde zich meteen thuis. En "it was a match made in heaven"! Belichting, techniek, decor, website, socials,... Jonas kan het! Sociaal en altijd goedgezind... Wie anders zou onze social media moeten aansturen? Ben je in ons theater... dan herken je hem meteen aan z'n aanstekelijke lach :-)

Shana Verbeeck, bestuurslid/social media

Bewolkte dag? Dan vragen we Shana erbij want met haar stralende glimlach klaart het meteen op. Shana zette haar eerste stappen bij het HKT in onze jeugdproductie SHAKE, maar ondertussen zie je haar regelmatig op de planken en zet ze er supersterke personages neer. Shana is expert in plannen / organiseren, daarom organiseert ze ook in 2024 mee de HKT-kwis & volgt ze onze socials op.  En... op zoek naar wijnadvies? Eén adres: Shana!

Eric Dyck, bestuurslid/sponsoring

Eric, al jaaaaaren een trouw lid van ons gezelschap die ontelbare keren onze scene onveilig heeft gemaakt. Het liefst dan nog in een dolle komedie, dat hij de mensen eens goed kan laten lachen. En recent de stap gemaakt om een rol op te nemen in onze Raad van Bestuur. Dankzij Eric wordt ons bestuur aangevuld met een hoop ervaring en kennis.
"Wat mag het zijn, Eric?", ne goeien frisse Duvel natuurlijk! 

bottom of page