Programmatie 2021 - 2022

affiche_zouzograag_v2.png

ZOU ZO GRAAG

TRAGIKOMEDIE

10 september - 3 oktober

New York. Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in een bar. Na een ietwat vreemde kennismaking, belanden ze samen in bed. Hij denkt er nog een gezellige ochtend van te maken maar zij wil niets meer van hem weten. Twee maanden later staat ze voor de deur van zijn appartement...

prinsdiegeenprinses.png

DE PRINS DIE GEEN PRINSES MOCHT ZIJN

HERFSTVAKANTIE

Toneel voor kinderen

Wat als je prins bent... maar helemaal geen prins wil zijn? Wat als je net dat tikkeltje anders bent? En het wordt nog vreemder dat je ontdekt dat iedereen in het paleis ook gekke kantjes heeft...

affiche_bloedbruiloft_ticket.jpg

BLOEDBRUILOFT

DRAMA (HERNEMING)

26 november - 17 december

Twee jonge mensen besluiten met elkaar te huwen. De aanstaande bruid is echter nog steeds verliefd op Leonardo, haar vorige minnaar. Op het huwelijksfeest besluit zij alsnog haar hart te volgen.

Bloedbruiloft gaat over het aloude dilemma 'passie contra rede'. Maar ook over eerwraak, waarmee Bloedbruiloft nog steeds een actueel stuk is.

Deze productie heeft slechts 2 voorstellingen kunnen aanbieden. Na de eerste lock-down hebben we de voorstellingen helaas moeten afgelasten. Omdat we dit een zeer krachtig stuk vinden en we iedereen de kans willen bieden om ervan te genieten, hernemen we deze productie.

_DSC0305.JPG

FIRE!

SHAKE! (jeugdtheater)

11 februari - 26 februari

Vier onafscheidelijke vrienden moeten ineens verder met z'n drieën... Kunnen ze het vuur van hun vriendschap aangewakkerd houden? Of spelen ze met vuur door onuitgesproken woorden eindelijk toch uit te spreken? 'FIRE!', een vuurzee van emoties.

_DSC0305.JPG

FAMILIETREKJES

KOMEDIE

25 maart - 16 april

In een ziekenhuis zijn de voorbereidingen voor het kerstfeest bezig, en er vindt een symposium voor neurologen plaats… Dan duikt er onverwacht een zoon op , waar de vader het bestaan niet van afwist… een dolle toestand, vol misverstanden…

_DSC0305.JPG

DE AFT

THRILLER

13 mei - 4 juni

Drie vrouwen in een huis. Ergens. Om de dag door te komen klampen ze zich vast aan huishoudelijke ritueeltjes. Maar waarom zitten ze daar? En hoe lang houden ze dat nog vol?