Programmatie 2020 - 2021

HEISTS KAMERTONEEL

BLOEDBRUILOFT

UITGESTELD

Drama

Twee jonge mensen besluiten met elkaar te huwen. De aanstaande bruid is echter nog steeds verliefd op Leonardo, haar vorige minnaar. Op het huwelijksfeest besluit zij alsnog haar hart te volgen.

Bloedbruiloft gaat over het aloude dilemma 'passie contra rede'. Maar ook over eerwraak, waarmee Bloedbruiloft nog steeds een actueel stuk is.

DE PRINS DIE GEEN PRINSES MOCHT ZIJN

UITGESTELD

Toneel voor kinderen

Wat als je prins bent... maar helemaal geen prins wil zijn? Wat als je net dat tikkeltje anders bent? En het wordt nog vreemder dat je ontdekt dat iedereen in het paleis ook gekke kantjes heeft...

BE MY BABY

GEANNULEERD

Het verhaal speelt zich af in 1964 in het St Saviour’s , een tehuis voor moeder en kind in het noorden van Engeland. St Saviour’s neemt ongehuwde moeders op gedurende hun zwangerschap en begeleidt hen tot hun baby geboren is en het afgestaan wordt voor adoptie.

SHAKE!

van 8/01 tot 24/01

Jeugd

nog geen informatie beschikbaar

FAMILIETREKJES

van 5/03 tot 28/03

Komedie

Terwijl dokter Mortimore een speech voorbereidt voor een bijeenkomst van collega-neurologen, verschijnt een oude vriendin, Jane Tate. Zij vertelt hem dat hun vroegere verhouding resulteerde in een zoon, Leslie. Die is inmiddels achttien jaar geworden en wil nu eindelijk zijn vader wel eens ontmoeten. Maar dokter Mortimore is inmiddels al lang getrouwd en zijn vrouw mag uiteraard het bestaan van Leslie niet te weten komen...

STEPPING OUT

van 21/05 tot 12/06

Komedie/Dans

Negen vrouwen en één man vinden elkaar elke donderdag in een stoffig zaaltje voor hun wekelijkse tapdansles. Ze zijn allen voor hun zorgen op de vlucht en trachten door te dansen hun leven opnieuw richting te geven. 

WAAR VIND JE ONS?

Kattestraat 1

2220 HEIST-OP-DEN-BERG

 

 

Onze Sponsors

1/1

© 2020 Alle rechten voorbehouden - webmaster@heistskamertoneel.be