Programmatie 2019 - 2020

HEISTS KAMERTONEEL

LIGSTOELEN

PRODUCTIE IS AFGELOPEN

komedie

In LIGSTOELEN hebben de vrouwen het voor het zeggen... (op de scène dan toch).

Is de ideale man een utopie? Zijn actrices vriendinnen of rivalen? Worden Misstappen vergeven of vergeten?

Is de hond de baas de baas of de baas de hond de baas?

5 komische verhalen in 1 voorstelling...

PRINS CAMEMBERT
DEN EERSTE

PRODUCTIE IS AFGELOPEN

theater voor kinderen

Kroonprins Camembert is rot verwend en nooit content. Zijn ouders, koning Pomerol en zijn gemalin koningin Chablis zijn hopeloos op zoek naar een gepast cadeau. Ten einde raad besluit de regering, de raad van het volk in te roepen…

VADERS

PRODUCTIE IS AFGELOPEN

tragikomedie

Een tragikomedie over dubbele moraal, vergeving en wraak. Moet een zoon voor zijn vader zorgen als hij dat nooit voor hem gedaan heeft? 

imPACT!

PRODUCTIE IS AFGELOPEN

SHAKE! (toneel door jongeren)

Kinderen worden steeds mondiger. De jeugd komt meer en meer op straat om haar rechten te verdedigen. Zouden de volwassenen niet beter de touwtjes weer wat strakker aantrekken? Of wordt het tijd dat ze eens echt luisteren naar wat jongeren willen zeggen? Een stuk over macht en afgunst, over dromen en verwachtingen, over vriendschap en liefde... En over de IMPACT van dit alles op ons leven.

BLOEDBRUILOFT

AFGELAST

Drama

Twee jonge mensen besluiten met elkaar te huwen. De aanstaande bruid is echter nog steeds verliefd op Leonardo, haar vorige minnaar. Op het huwelijksfeest besluit zij alsnog haar hart te volgen.

Bloedbruiloft gaat over het aloude dilemma 'passie contra rede'. Maar ook over eerwraak, waarmee Bloedbruiloft nog steeds een actueel stuk is.

FOOLS

AFGELAST

Komedie

Een dorp is vervloekt en zijn inwoners zijn 'anders' (soms verkeerdelijk geïnterpreteerd als gek of dom) naïef en een beetje simpel. Wanneer een nieuwe onderwijzer komt, probeert hij deze de vloek te doorbreken. Als hem dat niet lukt binnen de vierentwintig uur, wordt hij één van hen...

WAAR VIND JE ONS?

Kattestraat 1

2220 HEIST-OP-DEN-BERG

 

 

Onze Sponsors

1/1

© 2020 Alle rechten voorbehouden - webmaster@heistskamertoneel.be