IMG_6244.jpg

Programmatie 2021 - 2022

affiche_bloedbruiloft_ticket.jpg

BLOEDBRUILOFT

DRAMA (HERNEMING)

einde productie

Twee jonge mensen besluiten met elkaar te huwen. De aanstaande bruid is echter nog steeds verliefd op Leonardo, haar vorige minnaar. Op het huwelijksfeest besluit zij alsnog haar hart te volgen.

Bloedbruiloft gaat over het aloude dilemma 'passie contra rede'. Maar ook over eerwraak, waarmee Bloedbruiloft nog steeds een actueel stuk is.

Deze productie heeft slechts 2 voorstellingen kunnen aanbieden. Na de eerste lock-down hebben we de voorstellingen helaas moeten afgelasten. Omdat we dit een zeer krachtig stuk vinden en we iedereen de kans willen bieden om ervan te genieten, hernemen we deze productie.

affiche_SHAKE_fire.jpg

FIRE!

SHAKE! (jeugdtheater)

11 februari - 26 februari

Vier onafscheidelijke vrienden moeten ineens verder met z'n drieën... Kunnen ze het vuur van hun vriendschap aangewakkerd houden? Of spelen ze met vuur door onuitgesproken woorden eindelijk toch uit te spreken? 'FIRE!', een vuurzee van emoties.

Affiche Familietrekjes.jpg

FAMILIETREKJES

KOMEDIE

25 maart - 16 april

In een ziekenhuis zijn de voorbereidingen voor het kerstfeest bezig, en er vindt een symposium voor neurologen plaats… Dan duikt er onverwacht een zoon op , waar de vader het bestaan niet van afwist… een dolle toestand, vol misverstanden…

affiche_deaft

DE AFT

THRILLER

13 mei - 4 juni

Drie vrouwen in een huis. Ergens. Om de dag door te komen klampen ze zich vast aan huishoudelijke ritueeltjes. Maar waarom zitten ze daar? En hoe lang houden ze dat nog vol?