Programmatie 2020 - 2021

HEISTS KAMERTONEEL

45324630_l.jpg

WANDELZOEKTOCHT

4,8 KM

Voor volwassenen en kinderen

Een tocht van 4,8 km langs idyllische plekjes in ons mooie Heist. Voor de volwassenen en de grotere kinderen hebben we er een puzzel-zoektocht van gemaakt.

 

Voor de jongere kinderen ligt op ditzelfde parcours een kleuren-doe-tocht, met allerlei leuke opdrachtjes.

 

Deze 2 tochten kunnen samen gedaan worden of onafhankelijk van elkaar. De route is toegankelijk voor een buggy, mits enkele kleine hindernissen (met een beetje hulp lukt dit wel).

 

Indien je een smartphone (met QR-scanner) hebt, neem die voor de kindertocht dan zeker mee! Dat maakt het nog veel leuker. 

45324561_l.jpg

FIETSZOEKTOCHT

25 KM

Een tocht van ca 25km langs rustigere wegen in onze gemeente. Hier kozen we voor een foto-zoektocht, waarbij je al fietsend de foto's die we meegeven, zoekt en rangschikt.

45476328_l.jpg

AUTO/MOTO ZOEKTOCHT

34 KM

Een tocht van ca 34 km langs de mooie dorpjes in en rond Heist-op-den-Berg. Onderweg zijn er een aantal stopplaatsen voorzien waar je even de benen kan strekken en ter plaatse een aantal vragen probeert op te lossen. 

 

Voor de kinderen is er een aparte dieren-zoektocht op deze route: een combinatie van foto's zoeken en vragen oplossen maakt het zowel voor kleinere kinderen als voor de wat grotere leuk om te doen. 

 

Zowel voor de volwassen- als voor de kinder-tocht geeft een smartphone (met QR-scanner) een extra dimensie aan de tocht!