81 Huwelijksgeluk 17 mei tot 8 juni 2019.jpg

Zoektochten 2022

HEISTS KAMERTONEEL

45324630_l.jpg

WANDELZOEKTOCHT

4 KM

Voor volwassenen en kinderen

Een tocht van ruim 4 km langs idyllische plekjes in Hallaar. Vertrek en aankomst op de parking van Hallaar dorp. Voor de volwassenen is het deze keer een foto-zoektocht geworden.

 

Kinderen kunnen op speurneuzentocht waarbij ze het verhaal van prinses Colorita zelf moeten samenstellen. Een drankje voor onderweg neem je best zelf mee.

 

Beide tochten kunnen samen gedaan worden (zelfde parcours) of onafhankelijk van elkaar. De route is toegankelijk voor een buggy, mits enkele hindernissen.

45324561_l.jpg

FIETSZOEKTOCHT

25 KM

Een  tocht van ongeveer 25 km, voornamelijk door het natuurschoon ten noorden van Heist-op-den-Berg. Vertrek en aankomst op de parking van Hallaar dorp.

 

Onderweg moet je soms halt houden om een vraag op te lossen en je moet je arendsblik behouden om bepaalde dingen te ontdekken . Er zijn enkele gelegenheden om de dorst te lessen.

45476328_l.jpg

AUTO/MOTO ZOEKTOCHT

35 KM

Een tocht van 35 km doorheen het prachtige Hageland! We leiden je langs een aantal stopplaatsen waar je even de benen kan strekken en ter plaatse een aantal vragen probeert op te lossen. Onderweg zijn er verschillende drank- en eetgelegenheden.

 

Voor kinderen is er een puzzel-zoektocht op deze route voorzien (apart te bestellen): op de verschillende stopplaatsen lossen de kleinste kinderen hun puzzel al tekenend op, terwijl de oudere kinderen  het antwoord zoeken op leuke vragen.

 

(vertrekkend en eindigend in het centrum van Heist is dit een tocht van 60 km)