KOMEDIE

FAMILIETREKJES

Van: Ray Cooney

Regie: Dirk Belloy

Assistentie: Denise Cammaerts

van 25/03 tot 16/04

affiche_familietrekjes
 KORTE INHOUD

We bevinden ons in de dokterskamer van het St-Maartenziekenhuis, enkele dagen voor Kerst. Dokter David Martens is bezig zijn speech te polijsten, voor de zeer prestigieuze Ponsonby-lezing. Maar hij wordt voortdurend gestoord door zijn collega’s, de directeur, de hoofdzuster en zijn vrouw. Ook verschijnt, totaal onverwacht en na 25 jaar, de indertijd zeer geliefde ex-verpleegster: Jane Tate. Zij heeft een wel heel bijzonder kerstcadeau meegebracht.

 

De dokterskamer verandert stilaan in een gekkenhuis gevuld met dolle misverstanden, pittige dialogen, verkleedpartijen, onverwachte wendingen en een sneeuwbal van trapsgewijze absurder wordende leugens.

De non-stop komische capriolen volgen elkaar in een razend tempo op. Kortom: Goed voor uw gezondheid en van harte aanbevolen door onze medische staf. Want een (over)dosis lachen is het beste medicijn!

KOM KIJKEN en GENIET van deze gekke lekkernij, ook met een geldig doktersbriefje.

 
OP DE PLANKEN

Chris Uytterhoeven, Eric Dyk, Heidi Verloy, Dirk Anthonis, Raf Nys, Willy Wouters, Jeroen Tobback, Heidi Goossens, Julia Peeters, Lieve Naulaerts, Karien Van Remoortel en Tim Pierloz

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle